Gondozási tanácsadás

Babagondozási, kisgyermeknevelési tanácsadás

Első babádat várod? Rengeteg kérdés motoszkál benned? A legjobbat szeretnéd a kisbabádnak, de sok mindenben bizonytalan vagy?

0-3 éves korú a gyermeked és segítségre lenne szükséged gondozásával-nevelésével kapcsolatban? Kisgyermekgondozó-nevelőként és anyaként összegyűjtött tapasztalataimmal szívesen állok rendelkezésedre.

Jó lenne ha valaki segítene még a baba megszületése előtt abban, hogy miből mit tanácsos venni a babának? Jó lenne, ha valaki megmutatná hogyan tisztítsd az újszülött köldökét, hogyan fürdesd, pelenkázd, öltöztesd? Jól jönne egy kis segítség a hozzátáplálás időszakában? Nem vagy benne biztos, hogy megfelelően fejlődik e a gyermeked? Nem tudod milyen játék való neki és hogy te mivel tudnád őt fejleszteni? Tehetetlennek érzed magad a hisztikkel szemben?

Tedd fel kérdésed emailben vagy foglalj időpontot személyes konzultációra.


A blogomon addig is számos cikket olvashatsz a babakelengye összeállításától kezdve a köldökápoláson át a napirend kialakításának fontosságáig. A Kezdőoldalról a Blog menüpont alatt éred el vagy kattints ide:

https://boldogkismama.blog.hu/


A konzultáció díja:

Emailben föltett kérdés esetén ingyenes! Vállalva, hogy név nélkül a honlapon is megjelenik majd a kérdésed és a válaszom, hogy mások is tanulhassanak belőle.

Skype konzultáció díja Fél óra: 4000Ft 1 óra: 8000Ft

Személyes konzultáció díja: Fél óra: 4000Ft 1 óra: 8000Ft

Időpontfoglalás

Keresztnév:
E-mail cím *:
Telefonszám:
Milyen időpont lenne jó nekem?:
Ez érdekel:
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Kérdésem van!

Keresztnév:
E-mail cím *:
Telefonszám:
Kérdésem:
Kérdésem tárgya:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!