Bemutatkozás

Magamról

Üdvözöllek! Barsi Anna vagyok, egy kislány édesanyja. Eredeti végzettségem szerint kisgyermeknevelő. 

Mindig csodálattal töltött el a várandósság varázsa, máig így van ez, ha meglátok egy kismamát. Saját várandósságom alatt pedig én is megtapasztalhattam ezt a csodát. 

Örömmel tölt el, ha boldog családokat látok az utcán, a parkban, a játszótéren, a boltban. Gyermekükkel játszó apákat, feleségüket szerető férjeket, kiegyensúlyozott, boldog gyermekeket. Ezek a boldog családok az építőkövei a boldog társadalomnak, és egy jobb jövőnek.

Várandósságom alatt megtapasztalhattam a thai kismama masszázs jótékony hatásait. Később én is elsajátítottam ezt a különleges technikát a Thai Masszőrök Magyarországi Egyesületénél, több más képzéssel együtt. 

Célom minél több kismamának segíteni a várandóssága alatt és utána is. Fedezd fel Te is ezt a különleges masszázst! Törődj magaddal és fordíts időt az egészséged megőrzésére. A betegségeket könnyebb megelőzni, mint kezelni- mind a testieket, mind a lelkieket. Ebben segítségedre lehet a rendszeres masszázs is.

 Nemzetközi okleveles csecsemőmasszázs oktatóként (CIMI)  is segítem az anyákat. Hiszem, hogy a babamasszázs egy különleges köteléket hoz létre anya és gyermeke közt, elősegíti az anya-gyermek közti biztonságos kötődés kialakulását, elmélyíti kettőjük szoros kapcsolatát, mely egész életükre kihatással lesz. A gyermekek egészséges fejlődéséhez nem csak a fizikai táplálék nélkülözhetetlen, de a gyengéd, szeretetteljes érintés is. Ha ezt megkapják, mindig kicsit jobb lesz a világ. 

Remélem hamarosan találkozunk!