Kismama masszázs és Babamasszázs oktatás

Kismama masszázs

Kényeztető masszázs a várandósság alatt is!

Érdekel

Babamasszázs

Masszázs és mozgásfejlesztés a legkisebbeknek

Érdekel

Aromaterápiás Női masszázs

Relax masszázs anyáknak

Érdekel

Rágcsalánc

Rágcsalánc, cumilánc, anyuka nyaklánc, maroklánc a baba örömére

Érdekel!

Gondozási-nevelési tanácsadás

Segítség ha elakadtál

Érdekel

Blog

Hasznos infók, tippek, tanácsok

Érdekel

Jól esne egy illatos kismama masszázs?

Bársonyosan simogató növényi olajok, terápiás minőségű aromás olajok, lágy fények, halk zene. Minden adott a befelé figyelésre, a babádra való ráhangolódásra, a lazításra.

Lazulj el és töltődj fel energiával ennek a különleges keleti masszázsnak a segítségével, mely a várandósság alatt is alkalmazható, mivel célja nem az izmok gyúrása, hanem a szervezet normális egyensúlyi állapotának helyreállítása az energiapályák felszabadítása révén. Jótékony hatású fáradtság, hát- és lábfájdalom esetén. Gyógyszer nélkül csillapíthatók vele az allergiás tünetek. A várandósság alatt óriási változások mennek végbe a testedben, mind hormonálisan, mind fizikálisan. A harmadik trimeszterben a kismama elnehezül, megváltozik a test súlypontja és ezáltal a testtartás. Ez gyakran párosul hátfájdalmakkal, a lábak elnehezülésével, vizesedésével. Üdítő ilyenkor egy kényeztető kismama masszázs! Olajos masszázsnál ha kívánod, választhatsz a várandósság alatt is alkalmazható illóolajok közül (pl. narancs, mandarin, levendula). 

Választhatsz száraz (ruhában végzett) és olajos masszázs közül. Olajos masszázsnál kizárólag kiváló minőségű, tiszta növényi olajokat használok, illóolajok esetében pedig csak bevizsgált, terápiás minőségű Panarom illóolajat. Érzékeny bőrű felnőtteknél egy speciális, természetes összetevőkből készült, klinikailag bizonyítottan hipoallergén krémet használok.

Ha már megszületett a babád, utána is várlak vissza masszázsra a gyermekágyi időszak leteltével. Ekkor már több terület masszírozható és a választható illóolajok köre is bővül. A szoptatás időszaka alatt is kerülendők az erőteljesebb masszázstípusok (és általánosságban a méregtelenítés), mivel az így felszabadított méreganyagok kiválasztódnak az anyatejbe. A masszázs segíthet a gyermekágyi depresszió megelőzésében, leküzdésében is. Az anyáknak is jár egy kis én-idő, egy kis nyugalom, egy kis feltöltődés!

Szánj időt egészséged megőrzésére, aminek egyik kiváló eszköze a rendszeres masszázs. A betegségeket könnyebb megelőzni mint gyógyítani. A maszzázs alatt tested megpihen, ugyanakkor feltöltődsz közben energiával. A változást családod is észreveszi majd! Nálam minden masszázs személyre szabott!

Sok szeretettel várlak Budapesten és Pásztón. Dolgozó vagy többgyerekes elfoglalt kismama, anyuka vagy? Semmi gond, hozzám munkaidő után és hétvégén is jöhetsz lazítani, sőt akár ingyen házhoz is megyek.

A babamasszázs elsajátítását már a várandósság alatt is javaslom. Minél korábban elkezded a babád masszírozását, annál jobb. Növeli a baba biztonságérzetét, elősegíti a kötődés kialakulását és számos panasz esetén is enyhíti a tüneteket (pl. hasfájás, alvásproblémák). Nemzetközi csecsemőmasszázs oktatóként egyéni és csoportos foglalkozás keretében is oktatom a babamasszázst, melyet minden szülőnek jó szívvel ajánlok. 1 éves kor alatt speciális mozgásfejlesztő, mozgáskoordinációs gyakorlatokat is tartalmaz a program, hogy semelyik fontos mozgásfejlődési szakasz ne maradjon ki a babádnál. 

Saját készítésű anyukáknak szánt ékszereimet, és a babáknak készített rágcsaláncokat, marokláncokat,cumiláncokat szívesen postázom az egész ország területére, Budapesten pedig több helyen is átvehetőek. A baba nevével is kérhetőek a láncok, melyek így igazán egyediek lesznek. Natúr fa és orvosi szilikon gyöngyöket használok alapanyagként, melyek káros anyagoktól mentesek. A fogzási időszakban remekül masszírozzák a babák ínyét és a figyelmüket is  lekötik a láncok. Az anyuka nyakláncok biztonsági kapoccsal készülnek, mely erős rántásra szétnyílik.

Bármilyen kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal!