Kapcsolat

Tel: +36-30/471-1434
E-mail: anna.barsi@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő: 7.00 - 20.00
Kedd: 7.00 - 20.00
Szerda: 7.00 - 20.00
Csütörtök: 7.00 - 20.00
Péntek: 7.00 - 20.00
Szombat: 7.00 - 20.00
Vasárnap: 7.00-20.00

Baba masszázs


Kultúránkban nem jellemző a csecsemők, kisgyermekek, nagyobb gyermekek masszírozása, pedig nekik is ugyanolyan jól esik, mint nekünk, felnőtteknek. Ezen kívül számos jótékony hatása van a babamasszázsnak. Segíti az anya-gyermek kapcsolat elmélyülését, a kötődés kialakulását, az egymásra hangolódást. Az anya megismeri gyermekének reakcióit, non-verbális kommunikációját. A babák nagyon igénylik az anyával való testi közelséget, az anyai érintést már rögtön születésük után és a későbbiekben is. Ezen kívül számos fizikai probléma esetén is nagyon hasznos lehet a babamasszázs, pl. enyhíti a hasfájást, székrekedést, allergiás tüneteket. Erősíti az immunrendszert, javítja a vérkeringést, fejleszti az idegrendszert és segít a babának saját testtudata kialakulásában, saját testének megismerésében.


A tapasztalatok azt mutatják, hogy a rendszeresen masszírozott babák kevésbé sírósak, jobban alszanak, kiegyensúlyozottabbak és gyorsabban fejlődnek.


BABAMASSZÁZS OKTATÁS

A BBMM (Baranyi Babamasszázs és Mozgásterápia) kidolgozása Baranyi Ágneshez köthető. A módszer kidolgozója a Magyarországi Thai Masszőrök Egyesületének elnöke. Thaiföldön töltött évei alatt ismerkedett meg a thai masszázzsal és azon belül is a thai babamasszázzsal. Hazatérve kiegészítette a módszert, felhasználva az ideggyógyászat, a fejlődéspszichológia, a fejlesztőpedagógia és a gyógypedagógia tudományos eredményeit.

A masszázs egyénre szabott, a baba életkorához, fejlettségi szintjéhez és aktuális állapotához igazodik.

A masszázs mellett 1 éves kor alatti babáknál, kisgyermekeknél mozgáskoordinációs elemeket is tartalmaz ez a módszer, elősegítve ezzel, hogy gyermekünknél ne maradjon ki egyik fontos állomás sem a mozgásfejlődés folyamatában (pl. gurulás, kúszás, mászás), amelyek befolyásolják többek között a tanulási képességek alakulását is.

Minél hamarabb elkezdjük kisbabánk masszírozását születése után, annál jobb. Az érintés, a közelség legalább olyan fontos létszükséglete a babáknak, mint a fizikai táplálék. Így az oktatásra várom már a kismamák jelentkezését is!

A módszer 0-6 éves korú gyermekeknél alkalmazható, mindig az adott gyermek életkorához igazodó masszázst tanítom meg a szülőknek.


A thai bébimasszázst igény esetén az anyukán is megmutatom, hogy legyen saját élménye, tudja mit fog érezni a baba. Így utána ő is könnyebben tudja majd kivitelezni a masszázst. 

A masszázs időtartama függ a baba életkorától, hangulatától is. Mindig csak akkor masszírozzuk a babát, ha szívesen fogadja, figyeljünk a jelzéseire!

 

Mivel masszírozzuk a babát?

A Baranyi bébi- és gyermekmasszázst alapesetben szárazon, ruhában végezzük. Ennek előnye, hogy bárhol, bármikor alkalmazható, nem szükségesek különleges előkészületek hozzá.


Hol és mikor?

Budapesten és Nógrád megyében Pásztón dolgozom. Dolgozó kismamáknak, kisgyerekes anyukáknak tudom, hogy nehéz eljutni bárhova is, éppen ezért hozzám munkaidő után, illetve hétvégén is jöhetsz, felár nélkül! Extra szolgáltatásként Budapesten a legtöbb kerületben ingyen házhoz is megyek! Ezenkívül különféle helyszíneken szervezek kiscsoportos babamasszázs tanfolyamokat is. Az aktuális lehetőségekről kérlek érdeklődj üzenetben.


Mennyibe kerül?

A Thai bébi- és gyermekmasszázs módszer elsajátításához egyéni oktatás esetén négy alkalom, kiscsoportos oktatás esetén öt alkalom szükséges általában. Ezen alkalmak mindegyike szükséges a módszer teljes elsajátításához, ezért babamasszázs oktatásra csak bérletet tudsz venni. Ugyanakkor ha elégedetlen vagy a szolgáltatással, és ezt az első foglalkozáson jelzed, teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalok.

4 alkalmas bérlet 4X60 perc (egyéni oktatás, amikor csak rátok figyelek): 20 000Ft

5 alkalmas bérlet 5X90 perc (kiscsoportos oktatás, ha inkább társaságra vágysz és szívesen megismerkednétek más kismamákkal, kisbabákkal is): 15 000Ft


Kérdésed van? Írj, és hamarosan válaszolok! Időpontot foglalnál? Elérhetőségeimet megtalálod a Kapcsolat menüpont alatt.

Kérdésem van!

Keresztnév:
E-mail cím *:
Telefonszám:
Kérdésem:
Kérdésem tárgya:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Időpontfoglalás

Keresztnév:
E-mail cím *:
Telefonszám:
Milyen időpont lenne jó nekem?:
Ez érdekel:
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!